Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На ринку житла побільшало спекуляцій

На ринку житла побільшало спекуляцій
106502 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столичний ринок нерухомості більше ніж на 50 відсотків є спекулятивним


Столичний ринок нерухомості більше ніж на 50 відсотків є спекулятивним. Зокрема, більше половини об’єктів нерухомості за перші п’ять місяців року були придбані з метою збереження коштів та подальшого перепродажу. Експерти прогнозують збереження такого стану ринку аж до осені.
Згідно даним, які повідомляють аналітики, понад 50 відсотків операцій, які відбуваються зараз на столичному ринку нерухомості, є спекулятивними і мали за мету подальший перепродаж.
Щодо асортименту об’єктів нерухомості, найбільшим попитом користуються однокімнатні квартири, що мають типове планування і площу до 25 кв.м. Таких квартир у загальному обсязі продається понад 64%. При цьому, за даними аналітиків, 78 відсотків квартир, якими цікавляться потенційні покупці – об’єкти, що належать до економ- або комфорт-класу.
Найбільшим попитом у бажаючих придбати житло користуються типові проекти економ-класу, які можуть дозволити собі покупці з обмеженим бюджетом. Новобудови також мають значний попит – передусім завдяки зручному розташуванню, можливістю придбання на виплат, а також завдяки вигідним ціновим пропозиціям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео