Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: На зимові свята ‘’Укрзалізниця’’ збільшила кількість потягів та маршрутів

Новини України: На зимові свята ‘’Укрзалізниця’’ збільшила кількість потягів та маршрутів
79462 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час новорічних свят ‘’Укрзалізниця’’ сформувала для перевезення пасажирів 15 додаткових потягів.
Очільник головного пасажирського управління ‘’Укрзалізниці’’ Ігор Бреус повідомив заступника Міністерства інфраструктури Олександра Каве


Під час новорічних свят ‘’Укрзалізниця’’ сформувала для перевезення пасажирів 15 додаткових потягів.
Очільник головного пасажирського управління ‘’Укрзалізниці’’ Ігор Бреус повідомив заступника Міністерства інфраструктури Олександра Каве про найбільшу кількість рухомого складу, яку можливо додатково задіяти у цей сезон зимовик перевезень.
Таким чином 141 рейс здійснять 15 додаткових потягів. Крім того, через призначення додаткових рейсів, усі графікові потяги курсуватимуть повними схемами та навіть частіше.
Залізничники, за розпорядженням Олександра Кави, повинні провести максимальне інформування пасажирів стосовно регулярних маршрутів та додаткових потягів.
Зокрема Кава зазначив, якщо пасажир прийшов до кас продажу квитків, або придбає його через інтернет, йому повинна бути надана інформація про всі зупинки, які є у маршруті певного потяга між кінцевими станціями. Така система полегшить обслуговування пасажирів у залізничних касах та дасть змогу пасажирові самостійно планувати свої подорожі.
Прес-служба Мінінфраструктури також повідомила, що продажі проїзних квитків за минулий місяць збільшились до 17%, що становить близько 550 тисяч з загальної кількості проти 12%, які спостерігались на початку літа. До того ж, 60% з загальної кількості придбаних електронних квитків є проїзними документами на потяги Інтерсіті+.
Детальніше про маршрути додаткових потягів можна дізнатися на офіційному сайті ‘’Укрзалізниці’’.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео