Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прощавай бензин!

Прощавай бензин!
132679 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кошти на пальне підлетіли на стільки, що люди, аби хоч якось економити, почали підшукувати тих, кому по дорозі на роботу – так дешевше


Із початком кризи в країні дороги виглядають просторішими. Для екології великий плюс, а ось для завзятих водіїв – мінус. Кошти на пальне підлетіли на стільки, що люди, аби хоч якось економити, почали підшукувати тих, кому по дорозі на роботу – так дешевше.
Вітчизняним АЗС теж дісталося, адже клієнтів поменшало на третину. Куди всі поділися? Хто пересів на громадський, а інші стали в черги на переобладнання авто. Будуть їздити на газі, що майже в половину дешевший за бензин. Останній коштує близько 25 гривень.
Абгрейт залізного коня на газ коштуватиме не менше 10 тисяч гривень. Плюс новий технічний паспорт – 350 гривень. Сума не з маленьких, та водії впевнені, що такий крок виправдає себе менш ніж за рік.
Ціна газу 12-14 гривень, і автомобіль ковтає його більше ніж бензину, та, навіть врахувавши це, економія вийде значною. Так вважають власники СТО, черги в яких тепер займають на 3 місяці вперед. Адже перевести на газ сьогодні, завдяки технологіям, можна будь-яке авто: іномарки чи старого зразка. Цінове питання вирішується легко – чим простіша система живлення у вашого коника, тим дешевше коштуватиме процедура.
Бензинові заправки кількісно значно переважають газові, але це не лякає водіїв. До того ж вони впевнені, що газ – не так шкідливо впливає на навколишнє середовище.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео