Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому Кравчук радить Президенту розпочати діалог з Путіним?

Чому Кравчук радить Президенту розпочати діалог з Путіним?
132720 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-президент вважає, що Росія не дотримується міжнародних договорів, тому у даній ситуації необхідно перейти до радикальних дій: слід провести публічну зустріч, де Україна повинна зазначити, що більше не збирається піддаватися ультиматумам з боку агресора

Перший президент України – Леонід Кравчук закликає Петра Порошенка провести особисту зустріч з главою Російської держави.
Екс-президент вважає, що Росія не дотримується міжнародних договорів, тому у даній ситуації необхідно перейти до радикальних дій: слід провести публічну зустріч, де Україна повинна зазначити, що більше не збирається піддаватися ультиматумам з боку агресора.
«Зараз треба діяти лише політичним тиском. Всі ми розуміємо, що вести діалог з Росією дуже важко, але можливо. В свій час я мав справу з іншим президентом РФ – Єльциним. З Путіним, звичайно, ще важче обговорювати політичні справи, але Україна повинна продемонструвати рішучу та тверду позицію.» - зазначає Кравчук.
Крім того, колишній президент відкрито заявляє, що Україна повинна висловити усе, що не подобається в зовнішній політики Росії: «Без особистої зустрічі та публічного визнання провини Росії – українське питання не буде вирішено.»
На завершення Леонід Кравчук зазначає, що саме зараз Україна повинна заявити про себе як про повноцінну державу, що може обороняти себе на політичному та територіальному рівні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео