Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

РНБО попереджає про можливі провокації бойовиків.

РНБО попереджає про можливі провокації бойовиків.
186021 ПЕРЕГЛЯДІВ

Життя за межею оборонної лінії на Донбасі продовжується. Так само, як і до війни вимушені на роботу йти люди, школярі, бодай не регулярно, але теж ходять до школи, навіть студентів змушують їздити і здавати сесію. Життя стало важче, але рутина не змінилася.

Життя за межею оборонної лінії на Донбасі продовжується. Так само, як і до війни вимушені на роботу йти люди, школярі, бодай не регулярно, але теж ходять до школи, навіть студентів змушують їздити і здавати сесію. Життя стало важче, але рутина не змінилася. На дворі 9 травня, а це значить, що на окупованій території бойовики влаштовують «свято перемоги над фашизмом».

Ще раніше терористи казали про якійсь міфічний парад, що начебто хочуть влаштувати на зайнятих територіях.

РНБО попереджає: скоріш за все це може бут провокація. Справа може дійти навіть до масових жертв, зазначає Рада.

«Вони хочуть зірвати Мінські домовленості. Будь-які паради, псевдо-урочистості можуть стати приводом не просто до нового старту конфлікту, а й до загибелі чисельної кількості мирного населення», - повідомляє РНБО і радить усім мешканцям окупованих територій утриматися від участі у різних заходах.

Разом із цим добровольчий батальйон «Азов» виклав у мережу своє відео звернення, у якому розповідають про ймовірність атаки цивільного населення з боку російських спецслужб. Мова, зокрема, йде про теракти, які можуть влаштувати на травневі свята.

«Техніка, яка буде задіяна у параді може бути обстріляна, а у натовпі можуть спрацювати взривні пристрої. Відповідальність за подібне Росія покладе на Україну, тому ми переконливо просимо усіх жителів Донбасу та Криму утриматися від участі у подібних заходах і перечекати вдома ці травневі свята», - повідомляє «Азов».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео