Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Укрупнення територій на Донбасі розпочато

Укрупнення територій на Донбасі розпочато
186184 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо ви думаєте, що на території напівокупованого регіону зупинилося життя – ви помиляєтеся.

Якщо ви думаєте, що на території напівокупованого регіону зупинилося життя – ви помиляєтеся. Люди продовжують жити своїм життям, а тутешня влада навіть проводить адміністративно-територіальні зміни. Ні, зовсім не тому, що регіон хоче бути передовим у виконанні ще незавершеної реформи децентралізації, а тому, що необхідно людям, щонайменше зарплатні та пенсії виплатити.
Ще раніше ми розповідали про те, як до Артеміська збиралися приєднати два районні центри, а Маріуполь розширився приблизно на одне село. Настав час і Луганської області.
Як повідомляє прес-служба місцевого самоврядування, зараз до міста Золоте Попаснянського району приєднали село Катеринівка. За оновленими даними – це останній населений пункт, який контролює українська армія на території Луганської області. Зазначимо, що раніше Катеринівка належала до селища Березовське, яке зараз контролюється терористами.
«Я особисто поїхав до населеного пункту, щоб дізнатися, як же там живуть люди», - розповідає губернатор Луганської області Генадій Москаль: «Ми привезли гуманітарну допомогу людям і спитали, що потрібно зробити для того, щоб хоч якось поліпшити життя. Після того, як до нас надійшла купа скарг про те, як немає роботи, пенсій, ми вирішили, що необхідно приєднати населений пункт до того центру, в якому життя більш-менш налагодилося. Зараз з бюджету почнемо виділяти кошти на ремонт, виплатимо пенсії та зарплатні бюджетникам».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео