Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна скоро побачить своїх полонених солдат

Україна скоро побачить своїх полонених солдат
186573 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ми вважаємо, що у найближчі дні можна буде провести черговий етап обміну полоненими», - повідомляє речник Центра дії звільнення полонених заручників при СБУ Юрій Тандіт

«Ми вважаємо, що у найближчі дні можна буде провести черговий етап обміну полоненими», - повідомляє речник Центра дії звільнення полонених заручників при СБУ Юрій Тандіт. Він наголошує на тому, що у прифронтових містах розквартирувалися люди, що мають провести процес обміну.
«За декілька кілометрів від лінії фронту ми розташували осіб, що будуть проводити обмін та власне полонених, яких будемо обмінювати на наших хлопців. Наші солдати скоро повернуться додому», - запевняє Юрій Тандіт.
На даний момент у полоні перебувають 270 громадян України, з них 70 осіб – цивільні мешканці зони конфлікту.
«Відповідальність за скоєне, за взяття в полон наших військових повністю лежить на Російській Федерації. Ми чуємо, як змінилася риторика Лаврова: він вже не приховує, що російські найманці контролюють територію. Відповідальність за життя наших хлопців, нажаль, також залишається за Росією», - зазначає Ірина Геращенко, уповноважений Президента України з питань мирного вирішення конфлікту на Донбасі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео