Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська армія фінансуватиметься у повному обсязі

Українська армія фінансуватиметься у повному обсязі
135228 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 3-го серпня, президент України Петро Порошенко підписав офіційний документ, котрий регламентує повне переоснащення українських Збройних Сил модернізованим та сучаснішим військовим озброєнням і технікою, аби ще краще протистояти окупаційній політиці загарбницької Росії.

Авторство вищезазначеного документу належить Раді національної безпеки і оборони України. Окрім осучаснення озброєння для українських військових, Указ передбачає ряд важливих та необхідних майбутніх нововведень. Зокрема, легалізацію тієї господарської діяльності, котра скерована на розробку, виготовлення, ремонт та утилізацію зброї, залучення іноземних інвестицій у контексті подальшого розвитку української оборонно-промислової галузі і підтримку галузі військового авіабудування шляхом надання їй довгострокового кредитного субсидування з Державного бюджету України.

Вже у цьогорічному вересні Кабінет міністрів має представити Державну програму, котра передбачатиме подальше чотирирічне реформування військово-оборонного комплексу. У рамках його оновлення будуть внесені відповідні доповнення до держбюджету щодо військових витрат та списання заборгованості українського підприємства «Суднобудівний завод імені 61-го комунара», аби сприяти його виконанню відновлення технічної військової готовності українських кораблів для захисту морських кордонів нашої держави.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео