Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Опалювальний сезон Україна провела успішно

Опалювальний сезон Україна провела успішно
79679 ПЕРЕГЛЯДІВ

Опалювальний сезон 2014-2015 в Україні, незважаючи на економічну кризу і погіршення стосунків з Росією, проведений успішно – такий підсумок зробив Володимир Демчишин, міністр енергетики України

Опалювальний сезон 2014-2015 в Україні, незважаючи на економічну кризу і погіршення стосунків з Росією, проведений успішно – такий підсумок зробив Володимир Демчишин, міністр енергетики України.
Володимир Демчишин, який представляє в уряді вугільну та енергетичну галузь, офіційно заявив про вдале завершення опалювального сезону в Україні. Незважаючи на те, що строк опалювального періоду ще не минув, завдяки ранньому приходу весни і швидкому потеплінню міністр вважає сезон успішно завершеним.
Головними чинниками, що могли завадити нормальному проведенню опалювального періоду, є погіршення стосунків з Росією, а також недостатня кількість вугілля на складах, що загрожувало дефіцитом палива. Так, восени, коли починався опалювальний сезон, на українських складах було лише півтора мільйони твердого палива, при цьому завезень з Донбасу не було, а Росія часто блокувала поставки вугілля. Однак, за словами Демчишина, завдяки грамотній політиці Міністерства і відносно теплій зимі цю ситуацію врегулювали і у будинках українців було тепло.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео