Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В яких ще українських регіонах Росія планує посіяти хаос?

В яких ще українських регіонах Росія планує посіяти хаос?
159208 ПЕРЕГЛЯДІВ

Південною Україною прокотилася хвиля антиурядових мітингів та протестів, щодо мобілізації. Якщо це відбулося саме у Вашій області – знайте, що ви стали спостерігачів одого із «симптомів» приходу російського «миру»

Південною Україною прокотилася хвиля антиурядових мітингів та протестів, щодо мобілізації. Якщо це відбулося саме у Вашій області – знайте, що ви стали спостерігачів одого із «симптомів» приходу російського «миру».
«Русский мир – не приходит один», - його в першу чергу стимулюють антиукраїнські спільноти Інтернеті, зазначають експерти. Найбільша з таких (майже півмільйона відвідувачів) – «Антимайдан», що сіє свої ідеї просторами «Вконтакте».
«Антимайдан» пророкує новий поштовх у російській весні і навіть називає, що наступними областями будуть Одеська, Харківська, Херсонська, Запорізька та Миколаївська.
Як зазначає представник підкомітету з питань нац. безпеки України Андрій Левус, головна мета Росії зараз поглибити дестабілізацію в державі, шляхом створення «Новоросії». Нині стратегічним пунктом є Енергодар, адже саме там знаходиться найбільша атомна електростанція Європи, проте чиновник запевняє, що зараз «атомка» надійно охороняється, а волонтери не дають розповсюдитися антиукраїнським настроям, як у соціальних мережах, так і у реальному житті.
Щодо наростання протиріч у південних регіонах – то СБУ Запорізької області не на жарт занепокоєне тим, що сепаратисти перекидають в область зброю, а місцеві жителі неохоче діляться своїм головним страхом: якщо захоплять Маріуполь – відкриється прямий шлях до нашої області.
Щодо позиції офіційної влади, то тут уряд заявляє про застосування ряду запобіжних мір від терактів для забезпечення стабільності у вище зазначених регіонах. Крім того, губернатор Харківської області - Кернес заявив, що особисто не допустить сепаративних настроїв на Харківщині.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео