Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Нормандська четвірка» вирішить подальшу долю перемир’я в Україні

«Нормандська четвірка» вирішить подальшу долю перемир’я в Україні
238784 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виконання Мінських домовленостей – основна причина, чому лідери МЗС країн «Нормандської» четвірки збираються сьогодні в Парижі

Виконання Мінських домовленостей – основна причина, чому лідери МЗС країн «Нормандської» четвірки збираються сьогодні в Парижі.
Зустріч проходитиме на рівні глав міністерств закордонних справ: Україну представлятиме заступник міністра закордонних справ – Вадим Пристайко.
Першочергово на засіданні будуть обговорювати комплексність виконання умов Мінського договору. Нагадуємо, що місія ОБСЄ задокументувала повне відведення української важкої техніки з гарячих точок на Донбасі, в той же час представники міжнародної організації зазначили, що з боку бойовиків умови договори виконуються вибірково.
Крім того, будуть винесені на розгляд такі важливі питання, як повний обмін полоненими за принципом «всіх на всіх» та постачання гуманітарної допомоги на окуповану території Донбасу.
Представники сподіваються на конструктивний підхід до справи з боку усіх сторін та планують завершити зустріч о 16.00 за Київським часом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео