Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коморовський назвав парад у Москві прообразом нестабільності та агресії

Коморовський назвав парад у Москві прообразом нестабільності та агресії
79771 ПЕРЕГЛЯДІВ

Броніслав Коморовський, президент Польщі, має свої гіпотези, щодо проведення чергового параду у Москві.

2015 рік – річниця завершення Другої світової війни і як відомо, у Москві відбудеться традиційний святковий парад. Одна деталь – політики один за одним відмовляються їхати до столиці країни-агресора, а європейські держави все більше схиляються до українського варіанту поминання загиблих.
Броніслав Коморовський, президент Польщі, має свої гіпотези, щодо проведення чергового параду у Москві. Він вважає, що понадмірна пишність зумовлена не лише 70 ювілеєм.
«Мова йде не про історію та минуле. Вони, російський уряд, зазіхають на майбутнє», - розповідає пан Коморовський і додає, що дуже скоро центральна площа у Москві перетвориться на суцільний склад бронетехніки, яка нищила Україну на сході: «Та знову будуть показувати техніку, але в цей раз не звичайну – ту, яка принесла війну на схід наших сусідів, ту, яка на наших очах руйнувала державність».
В той же час, президент занепокоєний тим, щоб зброя, яку будуть демонструвати на Червоній площі не попрямувала в бік польського кордону: «У нас є причини хвилюватися. Одного разу Росія нас вже обдурила. Загроза завжди є, але ми, поляки, маємо сміливість та відповідальність за свою державу, тож недопустимо інтервенції».
Нагадуємо, що на урочистий захід до Москви навідріз відмовився їхати Петро Порошенко, канцлер Германії Ангела Меркель, прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон, Барак Обама та ряд лідерів держав центральної та східної Європи. А почесними гостями параду Путіна стануть здебільшого президенти Африканських держав.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео