Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Польщу в Україні представлятиме новий посол

80328 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародне співробітництво – це важливий напрямок роботи. Як воно розвиватиметься в великій мірі залежить від людини, котра перебуває на посаді посла в тій чи іншій країні та представляє інтереси своєї рідної держави. Представляти сусідню державу Польщу в Україні довірили Марціну Войцеховському, котрий до призначення на відповідальний державний пост працював у Газеті Виборця (Gazeta Wyborcza), висвітлюючи події в Україні та Росії будучи власним кореспондентом видання. Варто відмітити, що Войцеховський працюючи в газеті також писав про важливі події Східної Європи, на котрих добре спеціалізується. Згодом новопризначений посол продовжив трудову діяльність в прес - службі МЗС Польщі. На відмінному рівні знає англійську, французьку, російську та українську мову, що стане йому при нагоді на новій роботі.

Офіційне призначення Марцін Войцеховський отримав третього листопада. Призначення новому послу Польщі в України за дорученням Президента сусідньої країни передав Гжегож Схетина, котрий наразі очолює польське Міністерство закордонних справ.

Варто відмітити, що Польща зробила ще одне серйозне призначення. Пьотр Стаханьчик отримав призначення польського поспреда при Організації Об’єднаних Націй.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео