Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майбутнє України у складі ЄС після "Брексіту"

Майбутнє України у складі ЄС після "Брексіту"
242934 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після того, як Великобританія першою, всупереч власним офіційним заявам, все ж таки залишила Європейський союз, країни ЄС почали хвилюватися через послаблення своїх позицій на світовій політичній арені. І поки члени ЄС зосереджені на поновленні свого впливу та попередженні катастрофічних наслідків так званого «Brexit», питання про асоційоване членство України в ЄС залишатиметься відкритим ще дуже довго.

Такий невеселий прогноз роблять аналітики та експерти, акцентуючи увагу на тому, що тепер цьогорічна обіцянка ЄС розглянути як можливість введення безвізового режиму для України на вересневому саміті країн Європейського союзу, так і поговорити про подальше існування нашої країни у якості частини ЄС навряд чи отримає свої практичні наслідки. Бо «Brexit» очікувано є більш актуальною темою для Європейського союзу, ніж Україна.

Варто відзначити, що квітневе рішення Нідерландів не підтримувати асоціацію нашої держави і Європейського Союзу також стало серйозним випробуванням для подальшої співпраці України та ЄС. І хоча наша країна виконала усі зобов'язання перед європейською політичною спільнотою, аби нарешті стати її невід'ємною частиною, тепер вирішення цього питання відсувається на ще більш довгий термін
.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео