Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Німецький Мюнхен зазнав терористичного удару

Німецький Мюнхен зазнав терористичного удару
81135 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світ знову зазнав терористичної атаки. Тепер, після США, Франції та Туреччини, від пронизливого болю за своїх втрачених громадян страждає Німеччина – саме там у результаті стрілянини, відкритої у великому торгівельному центрі Мюнхену, загинуло десять осіб. Ще двадцять сім отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Серед загиблих був і винуватець трагедії. За інформацією німецької поліції, терорист – 18-річний громадянин Німеччини іранського походження – діяв один. Молодик, котрий з 16-ти років жив у Мюнхені, вже потрапляв у поле зору правоохоронців, а після початку теракту у торгівельному центрі зміг втекти. Проте, вже через три години хлопця знайшли мертвим на вулиці біля місця теракту. Поліція кваліфікує загибель злочинця як самогубство.

Правоохоронці вважають, що стрілянина має терористичний характер, проте її злочинні мотиви й досі залишаються нез'ясованими. Варто відзначити, що трагедія спричинила змушене введення надзвичайного становища у Мюнхені.

Світові політичні лідери вже висловили щирі співчуття, підтримку та готовність діяти разом із Німеччиною у контексті розслідування причин терористичного акту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео