Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Данія допомагатиме Україні долати корупцію

Данія допомагатиме Україні долати корупцію
135437 ПЕРЕГЛЯДІВ

Крістіан Йєнсен – міністр закордонних справ Королівства Данія – заявив про надання Українській державі допомоги у контексті подолання корупції. Для цього обидві країни та Європейський союз почали розробку спеціальної антикорупційної програми, реалізація якої почнеться вже у кінці цього року. За словами пана Йєнсена, Україна та Данія у створенні і виконанні пунктів законодавчого документу грають ключові ролі.

Що саме буде міститись у вищезазначеній антикорупційній програмі та за допомогою яких інструментів з українських галузей викорінюватиметься корупція, датський міністр не повідомив. Проте, зазначив, що початок реалізації програмних пунктів допоможе не тільки знищити тіньовий сектор економіки України, а й у такий спосіб приверне у державу великий потік іноземних інвестицій та дасть українським бізнесменам прозоро й прибутково вести власну діяльність. З точки зору пана Йєнсена, корупція завжди була серйозною та складною для вирішення українською проблемою, але країни нарешті мають її подолати.

Варто відзначити, що, окрім підтримки України у сфері боротьби з корупцією, Данія наголосила на тому, що ніколи не визнає результатів виборів до Державної думи Російської Федерації на території тимчасово окупованого українського Криму.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео