Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україно-ізраїльська угода про створення зони вільної торгівлі може бути підписана вже у 2017-му році

Україно-ізраїльська угода про створення зони вільної торгівлі може бути підписана вже у 2017-му році
162565 ПЕРЕГЛЯДІВ

Такі строки озвучив президент Української держави Петро Порошенко, зазначивши, що підготовка відповідного законодавчого документу про початок вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем ведеться у прискореному режимі.

Варто відзначити, що зиск від майбутньої масштабної приватизації, котра готується до старту в Українській державі, отримає не тільки наша країна, а й бізнес Ізраїлю. Крім того, обидві держави мають намір пожвавити власне інвестиційне співробітництво. Цікаво, що створення україно-ізраїльської зони вільної торгівлі політичні лідери обох країн вважають абсолютно взаємовигідним антикризовим заходом, а вражаюче збільшення туристів з України та Ізраїлю після скасування візового режиму між державами суттєво підвищило економічні показники вищезазначених країн. До того ж, Ізраїль та Україна співпрацюватимуть і в галузі культури, свідоцтвом чого є домовленість про проведення Днів української культури в Ізраїлі у цьогорічному грудні.

Важливо додати, що раніше угода про створення зони вільної торгівлі була підписана між Українською державою та Канадою. Саме ж поняття «зона вільної торгівлі» передбачає глибокий тип економічної інтеграції, котра відміняє усі податки та мито на продукти взаємної торгівлі між країнами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео