Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія підтвердила доцільність появи поліцейської місії ОБСЄ у Донбасі

Росія підтвердила доцільність появи поліцейської місії ОБСЄ у Донбасі
108522 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірно, але факт: агресивна Російська Федерація, бойовики якої майже два роки не припиняли обстріл позицій українських військових та мирне цивільне населення попри категоричні пункти імплементованих Мінських домовленостей, визнала необхідність введення поліцейської місії ОБСЄ на окуповані території українського Донбасу. Про це після проведення напруженої зустрічі політиків у «нормандському форматі» повідомив президент Української держави Петро Порошенко.

Важливо додати, що найбільше часу під час вищезазначеної політичної події її учасники приділили саме актуальному питанню безпеки на непідконтрольних Уряду України донбаських землях. Проте, дати початку роботи такої поліцейської місії поки що невідомі, а рішення стосовно цього залишається за Німеччиною, котра наразі очолює ОБСЄ.

Цікаво, що, попри згоду російської сторони стосовно подібного важливого безпекового нововведення, «влада» самопроголошених «Л/ДНР» все продовжує проводити «спеціальні навчання», мета яких – не допустити присутності представників ОБСЄ у Донецьку та Луганську. І якщо раніше псевдопатріоти обмежувалися гаслами, мітингами та плакатами, змушуючи до цих дій і містян окупованих міст, тепер «республіканці» відточують власні навички у штурмі стратегічно важливих будівель та нападах на спостерігачів Місії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео