Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дві європейських країни цілком на боці України

Дві європейських країни цілком на боці України
108995 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дві європейських країни цілком на боці України

Кремлівська агресивна політика щодо України налаштувала проти РФ Великобританію та Польщу. Тепер ці обидві країни виявили повну готовність підтримати українську владу у боротьбі з Росією. Таку інформацію озвучив міністр іноземних справ Великобританії Борис Джонсон.

Свої слова стосовно підтримки підтвердили міністри обидвох країн – керівник зовнішньополітичного відомства Польщі Вітольд Ващиковський та його колега у Великобританії Борис Джонсон -, здійснивши офіційний візит до Києва 1 березня 2017 року. В українській столиці вони обговорили з місцевим керівництвом варіанти врегулювання військового конфлікту на Донеччині, порушення прав людей на анексованому півострові, Асоціацію Україна – Європейський Союз і просування реформ.

Нагадаємо, кілька днів потому керівники міністерств іноземних справ Росії та Великобританії – Сергій Лавров і Борис Джонсон – у телефонній розмові обговорили зовнішньополітичні відносини. Представник РФ акцентував, що Великобританія зобов'язана направити свій політичний діалог у лояльне та мирне русло. Мовляв, лише таким чином можна скорегувати відносини між двома країнами.

Він також підкреслив, що Росія перегляне ставлення до Великобританії, якщо та виявить готовність йти назустріч своєму партнерові та побачить прояви лояльної та скорегованої політики у російському напрямку.

У свою чергу МІС Британії заявило, що зробить усе можливе, аби відмовити Президента США не продовжувати співпрацю з РФ у сирійському питанні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео