Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наслідки маршу дармоїдів у Білорусії

Наслідки маршу дармоїдів у Білорусії
163571 ПЕРЕГЛЯДІВ

Акція, присвячена боротьбі з декретом про безробітних, завищені комунальні послуги та справедливі вибори не пройшла повз вуха та очі білоруської влади. Чиновники не залишилися байдужими до голосу народу та вирішили їх провчити. Арешт та слідство – ось що чекає на мітингувальників у Білорусії.

Близько 50 затриманих перебувають на ІТТ у Білорусії. Їх допитують і прогнозують тривалі судові процеси. Таку інформацію повідомляють іноземні ЗМІ. Підозрюваних звинувачують у протистоянні правоохоронцям. Мовляв, ті чинили опір і били поліцейських. Щоправда згідно з відзнятим відео подій, які викладені у мережу, жодних стражів порядку ніде не видно. А ось за словами свідків та згідно з відео, зрозуміло, що людей хапають невідомі чоловіки та саджають до автівок без розпізнавальних знаків, везучи у невідомому напрямку.

Нагадаємо, 11 березня 2017 року білоруські правоохоронці заарештували на 15 діб організаторів акції – Юрія Губаревіча голову руху «За свободу» та керівника Об'єднаної громадської партії Анатолія Лебедько.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео