Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Китай не поспішає припинити політику убивств

187372 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чи може емансипована жінка, живучи в двадцять першому столітті, подумати, що хтось вкаже їй на те, скільки дітей їй народжувати, або силоміць змусить зробити аборт, або ще гірше – стерилізує її, аби вона не змогла завагітніти та народжувати.

Здається, що це уже ідея для фільмів жахів, однак для китайських жінок – це реальність. Уряд Китаю намагаючись вирішити демографічну ситуацію і не допустити росту населення, ввів політику однієї дитини. Однак, це не вирішило проблеми, а навпаки стало причиною виникнення нових. Політику однієї дитини замінили на політику двох дітей, однак організація «Права жінок без кордонів» заявляє, що це не зупинить убивств ненароджених дітей, а права людей, котрі живуть в Китаї і далі порушуватимуть. Ніхто не дає гарантії, що жінок знову не будуть примушувати робити аборти, насильно стерилізувати та вбивати ненароджених дівчаток. Адже раніше китайська комуністична партія дозволяла парі народжувати другу дитину, тільки в тому випадку, якщо першою у подружжя народиться немовля жіночої статі. Це призвело до того, що в деяких провінціях на 160 чоловіків в країні всього сто жінок, що призводить до розвитку сексуального рабства та торгівлі жінками не лише в комуністичному Китаї, а й в сусідніх державах. За даними «Британського медичного журналу» тридцять сім мільйонів китайців ніколи не одружиться, адже їхніх жінок уряд убив ще в материнській утробі.

Політика другої дитини передбачає отримання спеціального урядового дозволу на народження дітей, в іншому випадку диктаторські методи можуть буди приведені в дію. Також не варто радіти незаміжнім жінкам, адже у випадку вагітності їм не уникнути абортів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео