Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія не збирається виконувати судове рішення РЄ по Криму

Росія не збирається виконувати судове рішення РЄ по Криму
109305 ПЕРЕГЛЯДІВ

МІС Росії офіційно відмовляється реалізовувати рішення з кримського питання, яке призначила Рада Європи. Таку інформацію зовнішньополітичне відомство опублікувало на своєму сайті.

У дипломатичному відомстві підкреслили, що не збираються реалізовувати цей наказ, оскільки він носить односторонній характер і не має жодного консенсусу. Мовляв, це рішення не мають ані юридичної, ані правової основи.
Окрім цього у російському МІС зазначили, що планують дискредитувати Комітет міністрів Ради Європи і готують відповідні кроки щодо цього дійства. Натомість РФ ініціюватиме у відповідь два рішення проти України: на підтримку процесу у Мінському форматі та порушення прав людини безпосередньо в Україні.
Нагадаємо, на початку травня поточного року РЄ оголосило рішення з кримського питання та зобов’язало офіційну Москву дозволити безперешкодно працювати Меджлісу та зняти з організації усі обвинувачення в екстремізмі. Також дозволити лідерам кримських татар безпроблемно їздити на півострів.
Теж додамо, що рік тому влада окупованого Криму визнала Меджліс екстриміською організацією та заборонила його керівникам приїздити на півострів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео