Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент Франції зробив цікаву заяву

Президент Франції зробив цікаву заяву
27621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Французький очільник Емануель Макрон запропонував створити нову об’єднану армію Європейського Союзу. Таку думку він висловив днями під час свого виступу стосовно виходу Великобританії з ЄС.

На його думку, ця армія просто необхідна Євросоюзу, й її потрібно створити уже за два роки – до 2020. Окрім цього, потрібно, за словами Макрона, зробити спільний бюджет для оборонного захисту та власне армії. Також він підкреслив, що безпека робить базу будь-якого політичного суспільства. До того ж європейському співтовариству це наднеобхідно, враховуючи прохолоду у відносинах із Сполученими Штатами Америки та загрозою з боку терористичних організацій, зауважив французький президент.

Макрон теж зазначив, що армія, яку потрібно створити, стане вагомим доповненням до військових північноатлантичного Альянсу. Аби фінансувати європейську армію необхідно створити спецподаток, який відкриє матеріальні можливості для ефективного матеріального забезпечення.

Нагадаємо, що минулого літа Великобританія оголосила про рішення вийти з Європейського Союзу. Спільні переговори розгорнулися з цього питання уже наприкінці червня 2016 року. Вони мають завершитися до кінця наступного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео