Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хакери завчасно "поховали" Арнольда Шварценеггера

160129 ПЕРЕГЛЯДІВ

У мережі з’явилася шокуючи новина про смерть відомого актора, культуриста і політика Арнольда Шварценеггера. Ця новина виявилася злим жартом невідомих хакерів, які зламавши сайт новин, розповсюдили її в Інтернеті.

Світ сколихнула новина, що з’явилася в американських ЗМІ. За їхньою інформацією, померла зірка американських бойовиків, найвідоміший культурист і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер. Ці дані виявилися неправдивими, оскільки “залізний” Арні живий і здоровий.

Як з’ясувалося, таку новину розповсюджував ресурс, що замаскувався під офіційний сайт одного з американських каналів новин. Хакери, що зламали сайт відомого каналу, перенаправляли відвідувачів на фальшивий сайт, де повідомлялася брехлива інформація. За даними сайту, екс-губернатора Каліфорнії знайшли мертвим у власному будинку, а його найближчі родичі підтвердили інформацію про смерть Шварценеггера.

Сам Арнольд Шварценеггер ніяк не прокоментував новину про власну смерть.

Після оприлюднення такої шокуючої новини телефони ЗМІ розривали американці, намагаючись з’ясувати подробиці “трагедії”. Офіційно вже повідомили про те, що новина не має під собою жодного ґрунту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео