Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Арнольд Шварценеггер ледь не спровокував аварію

214617 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зірка кіно, спорту і політики Арнольд Шварценеггер дуже необережно їздить на велосипеді, з цієї причини актор та колишній губернатор Каліфорнії мало не потрапив в аварію в Едінбурзі.

Пересуваючись на велосипеді Едінбургом, актор та колишній політик Арнольд Шварценеггер випадково виїхав на зустрічну смугу, чим мало не спровокував аварію на дорозі. Очевидець ситуації розповів, що відомий актор наразився на велику небезпеку, коли, випадково повернувши не в той бік, виїхав просто на одну з зустрічних смуг. Крім того, за словами свідків, Шварценеггер їздив велосипедом без шолома, що, на думку жителя Едінбурга-свідка пригоди, безвідповідально.

Сам же Арнольд абсолютно не соромиться власної поведінки на дорозі, більше того, актор опублікував власне фото посеред дороги в Інстаграмі.

Арнольд Шварценеггер вже був помічений за порушеннями під час їзди не велосипеді: минулого року зірку “Термінатора” зупинила австралійська поліція, коли він їздив по місту без шолома. Неприємна ситуація сталася з актором і влітку 2015 року у Лондоні — у столиці Британії Щварценеггер також випадково виїхав на зустрічну смугу і дивом уникнув зіткнення на дорозі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео