Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джулія Робертс порушила дрес-код Каннського фестивалю

Джулія Робертс порушила дрес-код Каннського фестивалю
215636 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудська актриса Джулія Робертс здивувала всіх присутніх на цьогорічному Каннському кінофестивалі — зірка з'явилася на червоній доріжці босоніж. Цей вчинок помітили папарацці, які одразу ж зафіксували порушення дрес-коду заходу.

13 травня, у третій день Каннського кінофестивалю-2016 у Франції, голлівудська актриса Джулія Робертс привернула до себе увагу присутніх: зірка з'явилася на червоній доріжці цього урочистого заходу без взуття. Присутні помітили це серйозне порушення правил кінофестивалю не одразу — відсутність взуття кинулася у вічі, коли під час підйому по сходах зірка трохи підняла сукню.

Оскільки на інших кадрах, які зробили у цей день папарацці, Робертс була взута у туфлі на високих підборах, журналісти припустили, що актриса на деякий час зняла незручне взуття, щоб відпочити.

При цьому такий вчинок є серйозним порушенням дрес-коду Каннського фестивалю — минулого року зірок, які дозволили собі з'явитися на червоній доріжці у босоніжках або балетках, не пустили до урочистої зали.

Як відомо, Джулія Робертс приїхала на Каннський фестиваль уперше за свою акторську кар'єру.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео