Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зоряні війни: Тейлор Свіфт та Каньє Уест знову в епіцентрі особистого конфлікту

Зоряні війни: Тейлор Свіфт та Каньє Уест знову в епіцентрі особистого конфлікту
216167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після скандального листування у «Twitter» зі своїм колишнім хлопцем – діджеєм Келвіном Харрісом – співачка Тейлор Свіфт знову опинилася у центрі скандалу. Цього разу – через музичну композицію «Famous» популярного репера та чоловіка світської левиці Кім Кардаш'ян Каньє Уеста.

На чиєму боці правда, зрозуміти дуже важко: з одного боку, дружина Каньє Кім виклала декілька відео, на яких можна побачити, як репер розмовляє по телефону з Тейлор та дружньо питає у співачки, чи не буде вона проти рядку про себе у вищезазначеній «Famous», на що Свіфт дякує Уесту за турботу і каже, що не проти використання свого імені у пісні.

З другого боку, відео зазнало сильної обробки, через що воно демонструє лише частину діалогу між зірками і, таким чином, виставляє у вигідному світлі виключно репера та його дружину. З третього боку, є версія самої Тейлор, котра стверджує, що Каньє не тільки не питав схвалення рядків своєї пісні у Свіфт, а й навіть не казав співачці про те, що її ім'я буде використано у «Famous».

Конфлікт, який то спалахує з новою силою, то припиняється, триває між Тейлор та Каньє ще з 2009-го року. Свіфт – тоді ще маловідома кантрі-співачка – отримувала свою першу нагороду від каналу MTV за найкраще відео і дякувала усім, хто допоміг їй досягти цієї вершини. Несподівано Тейлор перервав сам Уест, заявивши, що нагороду за відео мала б отримати виключно Бейонсе. Тоді вчинок репера засудив навіть президент США Барак Обама.

Наразі адвокати співачки погрожують Каньє судовим позовом. На цей факт репер поки що ніяк не реагує. На захист Тейлор тим часом стали такі зірки як Селена Гомес, Марта Хант, Рубі Роуз і Хлоя Морец. Бік Уеста зайняли Кріс Браун, родина Кардаш'ян та Пірс Морган.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео