Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адель відмовилася від вечері зі скандальними Кардаш’янами

Адель відмовилася від вечері зі скандальними Кардаш’янами
54320 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановита британська співачка Адель, чий на сьогоднішній день останній музичний альбом під назвою «25» продовжує тріумфально підкорювати все нових слухачів по всьому світу, відмовила скандально відомому клану Кардаш'янів у вечері з ними. Причому, сама зірка, за її словами, обожнює реаліті-шоу, котре демонструє життя популярної родини у всіх подробицях.

Нещодавно Адель змінила місце проживання та покинула Англію заради завжди сонячного каліфорнійського Лос-Анджелесу, причому, свій новий дім британка, за іронією долі, купила саме по сусідству з Кардаш'янами. Кріс Дженнер – мати сестер зазначеного вище клану – миттєво дізналася про переїзд Адель та, за ініціативи своєї молодшої доньки Кендалл, котра просто обожнює і музику, і почуття гумору 28-річної співачки, запросила зірку на вечерю. Проте, розумниця Адель відмовилася від запрошення родини, мотивувавши своє рішення тим фактом, що не бажає для себе додаткової публічності і не бачить сенсу у тому, щоб слугувати черговим інструментом підняття рейтингу Кардаш'янів.

Скептики могли б вирішити, що британка підчепила вірус зіркової хвороби. Але нещодавній вчинок Адель на її власному концерті здатний переконати у протилежному будь-кого, оскільки співачка пообіцяла молодій парі гомосексуалістів виступити на їхньому весіллі. Причому, абсолютно безкоштовно. Це має статися вже цьогорічного вересня і, за словами закоханих, вони неймовірно раді тому, що Адель заспіває для них. Щоправда, хлопці зазначають, що розуміють, наскільки британка наразі зайнята, гастролюючи з концертами по всьому світу. Тому заздалегідь запевнили співачку, що не образяться, якщо вона не зможе завітати на їхнє свято.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео