Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ніколь Кідман більше не зніматиметься у кіно

106853 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома голлівудська актриса Ніколь Кідман вирішила попрощатися з кіно і присвятити себе тихому і спокійному сімейному життю. Зірка вже вісім років тому залишила Голлівуд і зовсім не сумує за світським життям.

Ніколь Кідман, яка вісім років тому змінила блискучий та гамірний Голлівуд на спокійне американське місто Нешвіл, заявила, що зовсім не сумує за минулим життям і хоче присвятити себе своїй родині.

За словами Кідман, вона планує піти з кіно і зовсім не сумнівається у своєму виборі. Володарка “Оскару” та “Золотого глобуса” розповідає, що і зараз іноді з’являється на червоній доріжці та бере участь у світських заходах, але таке життя завжди було чуже їй. За словами актриси, у світських тусовках вона завжди трималася окремо і не вливалася у зірковий “колектив”.

Ніколь Кідман, яка народилася у Сполучених Штатах, але згодом переїхала до Австралії, де і виросла, дебютувала у кіно у 1983 році. Перший фільм актриси - австралійська картина“Бандити на велосипедах”. А світову популярність зірці приніс трилер “Мертвий штиль”. Саме після успіху у цій картині Кідман запросили до Голлівуду.

Ніколь Кідман проявила себе і як співачка — вона сама виконувала партії у мюзиклі “Мулен Руж” та записала сингл з британським співаком Роббі Вільямсом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео