Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бред Пітт більше не хоче дітей

53530 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голлівудський актор Бред Пітт, відомий ще як багатодітний батько шести дітей, відмовляє свою дружину Анджеліну Джолі від чергового усиновлення. Пітт вважає, що їхня родина достатньо велика і не потребує нових дітей.

Анджеліна Джолі захопилася ідеєю усиновлення дітей із Сирії. Актрису, відому своїм ставленням до дітей і знедолених, сколихнула розповідь трьох сирійських сиріт про загибель батьків у війні. З трьома братами актриса, а за сумісництвом посол ООН, познайомилася під час свого відвідування табору біженців у Сирії. Джолі вирішила, що має взяти малюків до своєї і так немаленької родини. Однак Бред Пітт, який нещодавно офіційно став чоловіком Джолі, виступає категорично проти такого бажання. Він заявив, що шестеро дітей, яких зараз виховує зіркова сім’я, - це вже достатньо і вони не матимуть змоги взяти до себе ще трьох сиріт.

Бред Пітт пояснює свою позицію ще й довгим процесом усиновлення, протягом якого брати все одно не зможуть перебувати на території Сполучених Штатів.

Інформація про бажання Анджеліни Джолі всиновити сьому дитину з’явилася вже давно. Повідомляли, що нею може стати сирійська дівчинка.

Як зазначають джерела, близькі до зірок, питання про можливість нового всиновлення акторська пара ще вирішує.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео