Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Адель поділилася досвідом схуднення

134111 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома співачка Адель, на яку тривалий час рівнялися повні жінки, вирішила удосконалити свою фігуру. Зірка, яка після творчої перерви повернулася до кар’єри, помітно змінилася зовні і поділилася своїми секретами.

Дуже жіночна і відверта співачка Адель, яка з самого початку своєї музичної кар’єри мала пишну фігуру, стала справжньою іконою стилю для жінок, які мають комплекси, пов’язані з власною вагою. Після народження дитини фігура співачки пережила ще більші метаморфози, що стало причиною критики журналістів.

Тепер, переживши творчу перерву, зірка повернулася на сцену майже невпізнаваною: вона стала значно стрункішою. Адель радо ділиться своїми секретами: вона позбавила своє харчування швидких вуглеводів, цукру, алкоголю, наклала табу на жирну, гостру їжу та кинула палити. Співачка стежить, щоб у її раціоні було багато овочів та фруктів, постійно готує вітамінні смузі. Однак не меншу увагу Адель приділяє спорту — для позбавлення від зайвої ваги вона займається у тренажерному залі, не пропускаючи фізичні заняття навіть на свята. Дівчина порадила іншим жінкам не очікувати від дієт швидкого результату та йди до своєї мети поступово.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео