Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому відклали зйомки "Піратів Карибського моря"?

Чому відклали зйомки "Піратів Карибського моря"?
212323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий фільм із серії «Піратів карибського моря» поки не зніматимуть. Як повідомили представники знімальної групи, роботу над картиною відклали на невизначений строк.


Новий фільм із серії «Піратів карибського моря» поки не зніматимуть. Як повідомили представники знімальної групи, роботу над картиною відклали на невизначений строк. Причиною цього стала травма Джонні Деппа, який традиційно виконує головну роль.
Джонні Депп зламав руку 11 березня, у результаті цієї травми актору довелося зробити операцію, тож тепер триває реабілітаційний період, до закінчення якого він не може брати участь у зйомках фільму. Лікарі попередили, що на відновлення Деппу знадобиться не менше двох тижнів. Тому творці картини, які спочатку заявляли, що через травму актора не планують зупиняти зйомки, повідомили про відкладення роботи над стрічкою, поки стан здоров’я Деппа не відновиться.
Зйомки п’ятої частини «Піратів Карибського моря» відбуваються в австралійському Квінсленді. Ця картина має підзаголовок «Мерці не розповідають казки», у прокат вона має вийти у червні 2017 року. Саме під час зйомок Депп отримав травму, хоча, як розповідали творці картини, це відбулося не на знімальному майданчику.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео