Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ніколь Кідман назвали театральною іконою Британії

160536 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відома актриса Ніколь Кідман була удостоєна звання «театральна ікона». Таку нагороду одна з найвідоміших австралійок отримала після свого тріумфального повернення на британську театральну сцену.

Ніколь Кідман відмітили під час вручення нагороди “Жінка року”, яке днями проходило у Лондоні. Цю урочистість влаштував відомий журнал Harper’s Bazaar, що нагороджував жінок, які стали найбільш помітними у культурному житті Британії і світу.

Актриса Ніколь Кідман, яка витримала велику паузу у творчому житті і протягом 17 років присвячувала себе тільки ролям у кіно та своїй родині, знову грала на лондонській сцені у спектаклі “Фотографія 51”. Талант Кідман оцінили, і нагородили її званням “Театральна ікона”.

Крім австралійської актриси, нагороди від Harper’s Bazaar отримали Кейт Вінслет — її назвали “Британською іконою”, Сієнна Міллер, яка була удостоєна звання “Британська актриса року”, Еллі Голдінг, яка стала лауреатом звання “Музикант року”.

Ніколь Кідман прийшла на вручення нагороди у вишуканій і в той же час досить авангардовій сукні чорного кольору, що мала дуже незвичний фасон, а також була прикрашена металічними прикрасами. Завдяки цьому Кідман назвали найбільш екстравагантною учасницею заходу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео