Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Джонні Депп знову стане батьком

187746 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Голлівуді обговорюють останню появу на публіці Джонні Депп з дружиною Ембер Херд: зміни у зовнішності і поведінці Ембер дають зрозуміти, що жінка збирається подарувати чоловікові дитину.

Під час відомого фестивалю Palm Springs Film Festival, на якому Джонні Депп з’явився разом зі своєю дружиною Ембер Херд журналісти помітили зміни у зовнішності молодої жінки: її фігура трохи округлилася, хоча раніше в акторки не було жодних натяків на повноту. До того ж Ембер зовсім не намагалася приховати ці метаморфози, навпаки, вона вдягла легку сукню з прозорими вставками.

Хоча ні Джонні Депп, ні його дружина не оголошували про майбутнє поповнення у своїй родині, папарацці вже зробили власні висновки, які до того ж підкріплюються відповідною поведінкою Ембер: на світських заходах останнім часом вона уникає споживання алкоголю, замінюючи його соками і водою.

У Джонні Деппа вже є двоє дітей від цивільного шлюбу з Ванессою Параді, тож якщо здогадки журналістів є правдою, майбутня дитина для нього буде вже третьою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео