Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бен Стіллер встановив незвичний рекорд

214756 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський актор Бен Стіллер встановив кумедний рекорд: він використав найдовшу у світі селфі-палку. Цей прилад знадобився зірці для того, щоб робити автопортрети з іншими акторами під час прем’єри фільму “Зразковий самець-2”.

Завдяки своїм здібностям до епатажу Бен Стіллер потрапив до Книги рекордів Гіннеса: відомий американський актор є володарем найдовшої у світі палки для селфі: штатив для селфі рекордної довжини 8,5 метра актор використав, прийшовши на прем’єру картини “Зразковий самець-2”, яка відбулася днями у британській столиці.

За інформацією лондонських ЗМІ, американський актор Бен Стіллер прийшов на прем’єру фільму “Зразковий самець-2», у якому він виконав одну з головних ролей, з рекордно довгим штативом для селфі. Прилад, який мав з собою Стіллер, складав 8,5 метра. Такий довгий штатив потрібен був актору для того щоб робити фотографії разом з іншими зірками, присутніми на показі.

Про дивний рекорд Стіллера широкий загал зміг дізнатися завдяки присутності на прем’єрі представника Книги рекордів Гіннеса, який зафіксував рекорд, після чого вручив спеціальний сертифікат акторові.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео