Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олексій Чадов дає синові чоловіче виховання

188127 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор Олексій Чадов багато уваги приділяє своєму півторарічному синові Федору — зірка виховує сина справжнім чоловіком — навіть посадив малюка за руль власного автомобіля, про що повідомив, виклавши фотографію в Інстаграм.

Російський актор Олексій Чадов, незважаючи на розлучення з Агнією Дітковскіте, продовжує приділяти багато уваги їхньому синові Федору. Так, одразу після закінчення роботи над новим телепроектом Чадов присвятив день півторарічному синові, якого навіть посадив за руль свого автомобіля, чим не тільки порадував малюка, але й здивував своїх підписників у соціальній мережі. Загалом, за зізнанням Чадова, він намагається робити з сином якомога більше “чоловічих справ”.

За словами актора, вони з колишньою дружиною приділяють однаково багато уваги синові, і, незважаючи на розлучення, зберегли хороші стосунки. Олексій Чадов розповів, що дуже хотів створити міцну родину, однак насправді це виявилося складнішим, ніж у його планах.

У свою чергу Агнія Дітковскіте не забороняє колишньому чоловікові проводити багато часу з сином, відпускаючи їх удвох навіть на відпочинок за кордон. Так, коли після Нового року Олексій відпочивав разом зі своїм братом Андрієм в Арабських Еміратах, з собою на відпочинок він брав і Федора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео