Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вийти з сутінок: Крістен Стюарт розкрила свою сексуальну сторону

Вийти з сутінок: Крістен Стюарт розкрила свою сексуальну сторону
134977 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здавалося б, після ролі Белли Свон у суперуспішній кінофраншизі «Сутінки» її головна зірка, 26-річна Крістен Стюарт, може більше не турбуватися про нові проекти. Зважаючи на те, що після завершення останньої частини «Сутінків» режисери наввипередки пропонували міс Стюарт виключно ролі юних, похмурих та депресивних дівчат, Крістен могла назавжди застрягнути в передбачуваному амплуа. Але талановита акторка пішла протилежним шляхом.

«Ласкаво просимо до Райлі». Потужна та пронизлива драма, у якій міс Стюарт грає стриптизерку та, за сумісництвом, дівчину легкої поведінки. Спеціально для своєї ролі Крістен навчилася танцювати біля жердини, палити та видалила зі свого щоденного раціону усі продукти, окрім кави та цигарок. Це був один із фільмів, знімаючись у якому, акторка робила усе, аби у ній побачили ще когось, окрім «ненависної Белли».

«Зильс-Марія». Перший фільм в історії кіно, за який американська акторка отримала французький аналог «Оскару» - престижну премію «Сезар». Американською акторкою тоді стала саме міс Стюарт і навіть її більш досвідчені колеги по знімальному майданчику після нагородження раз і назавжди вирішили рахуватися з талановитою дівчиною.

Тепер Крістен виблискує у провокаційній та чуттєвій рекламній кампанії всесвітньо відомого бренду «Chanel» - «Chanel Paris in Rome Métiers d’Art Chanel»І впізнати у розкутій музі Карла Лагерфельда учорашню Беллу майже неможливо. Сам дизайнер вважає Крістен еталоном жіночої вроди та своїм власним натхненням. І почути подібні компліменти від фешн-метра навіть іконам модельного бізнесу вдається дуже нечасто.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео