Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Продюсери бондіани хочуть повернути Деніела Крейга

Продюсери бондіани хочуть повернути Деніела Крейга
27166 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після того, як виконавець ролі Джеймса Бонда в останніх чотирьох частинах мегауспішної кінофраншизи про агента 007 Деніел Крейг відмовився від вражаючого гонорару у 68 мільйонів фунтів стерлінгів та заявив, що більше не повернеться до ролі, котра зробила його відомим на весь світ, продюсери бондіани зрозуміли, що новий кастинг навряд чи допоможе стрічці закріпити свій шалений світовий успіх і вирішили підписати актора на участь у принаймні ще одному фільмі бондіани.

Головна причина продюсерських сумнівів щодо доцільності пошуків нового Джеймса Бонда криється, ймовірно, в особистості у минулому головного претендента на роль агента 007 – актора Тома Хіддлстона, котрий після початку стосунків зі співачкою Тейлор Свіфт втратив усю свою таємничість, яка є необхідною для ролі Бонда. Самі продюсери нещодавно зазначили, що постійна присутність Тома у різноманітних таблоїдах та світських хроніках через значно скандальнішу і популярнішу Тейлор жодним чином не сприяє бажанню творців бондіани кликати містера Хіддлстона на кастинг.

Через труднощі з пошуками випуск нової частини франшизи відкладено, як мінімум, до кінця 2018-го року. За цей час продюсери намагатимуться знайти нового Бонда (або все-таки повернути старого) і детальніше пропрацювати сценарій майбутньої стрічки.

Цікаво, що зйомки нового фільму бондіани є найзагадковішими та найпарадоксальнішими за всю історію франшизи, оскільки на головну роль наразі претендують не тільки досить очікувані глядацькою аудиторією актори – Том Харді та Ейдан Тернер, а й один афроамериканець – талановитий Ідрис Ельба і вже дві жінки – Джилліан Андерсон та зірка «Гри престолів» Емілія Кларк.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео