Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фанати «Гри престолів» запрошуються до виборів свого «президента»

Фанати «Гри престолів» запрошуються до виборів свого «президента»
81149 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки в Америці не вщухають пристрасті передвиборної гонитви за пост американського президента між Хіларі Клінтон та Дональдом Трампом, творці культового серіалу «Гра престолів», аби потішити багатомільйонну армію власних фанатів, створили вигадану політичну партію під назвою «GoT Party».

Головних кандидатів – четверо: дві жінки (Серсея Ланністер та Дейєнеріс Таргарієн) і два чоловіки (Джон Сноу та Петір Бейліш). Автори ініціативи пропонують любителям «Гри престолів» голосувати за будь-якого з них, а ім'я переможця буде оголошено вже 1-го вересня цього року. Проте, вже зараз, відвідавши офіційний сайт, де проходить фанатське голосування, можна сміливо передректи його результати через безапеляційне лідерство кандидатури Буренародженої Дейєнеріс – за неї проголосував 91% респондентів. На другому місці розташувався Джон Сноу з 5,6% голосів, а на третьому та четвертому рядках – Петір Бейліш (3%) та Серсея Ланністер (0,33%).

В Америці вже оцінили своєрідне почуття гумору «батьків» «Гри престолів» та зауважили, що голосування за персонажів серіалу є гарним засобом відволіктися від щоденних скандалів в американській політиці. До того ж, «GoT Party» - частина масштабної промо-кампанії каналу «HBO» на підтримку сьомого сезону популярного шоу.

Варто відзначити, що восьмий сезон, котрий очікується до виходу через два роки, офіційно стане останнім для «Гри престолів». Але її творці зауважують, що у разі отримання ними цікавих пропозицій щодо зйомок багатосерійних спін-оффів за мотивами серіалу, «Гра престолів» може повернутися на телевізійні екрани вже у якості докладної історії одного з персонажів її фантастичного всесвіту.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео