Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ріанна та Енн Хетеуей приєднаються до жіночої версії «Одинадцяти друзів Оушена»

Ріанна та Енн Хетеуей приєднаються до жіночої версії «Одинадцяти друзів Оушена»
54696 ПЕРЕГЛЯДІВ

R'n'B-зірка Ріанна та володарка премії «Оскар» Енн Хетеуей зіграють у майбутній стрічці популярної «оушеніани». Проте, чергова частина успішної кінофраншизи буде цілком жіночою версією добре відомого фільму, де головну роль зіграли Джордж Клуні, Бред Пітт, Метт Деймон та Енді Гарсіа.

Вже відомо, що свою участь у «Восьми друзях Оушена» - а саме таку назву носитиме майбутня стрічка – офіційно підтвердили такі зіркові акторки як Сандра Баллок, Хелена Бонем Картер та Кейт Бланшетт. Також у жіночій версії зіграють Мінді Кейлінг – автор ідеї та головний персонаж телевізійного американського шоу «Проект Мінді» - і акторка та, за сумісництвом, реп-виконавиця Нора Лам, більше відома за своїм сценічним ім'ям «Awkwafina».

Режисером фільму виступить постановник першої частини суперуспішних «Голодних ігор» Гері Росс. Варто відзначити, що він та режисер усієї трилогії «оушеніани» Стівен Содерберг, який займе продюсерське крісло майбутньої жіночої версії, є чудовими друзями у реальному житті. Цікаво, що однією з найперших акторок, чия кандидатура розглядалася для зйомок у стрічці, була оскароносна Дженніфер Лоуренс, котра вже співпрацювала з Гері Россом під час роботи над «Голодними іграми», де Дженніфер грала роль Кітнісс Евердін. Чи з'явиться зірка у черговому фільмі «оушеніани», поки що невідомо, проте, останнє місце серед восьми друзів Оушена все ще залишається вакантним.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео