Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ембер Херд знайшла дієвий спосіб довести незацікавленість у статках свого колишнього чоловіка Джонні

Ембер Херд знайшла дієвий спосіб довести незацікавленість у статках свого колишнього чоловіка Джонні
243440 ПЕРЕГЛЯДІВ

З цьогорічної весни увесь світ напружено спостерігає за шлюборозлучним процесом популярної акторської голлівудської пари Ембер Херд та Джонні Деппа, котрі, познайомившись ще у 2010-му році на зйомках драми «Ромовий щоденник», декілька років перевіряли власні почуття перш ніж одружитися. Протрималися шлюбні стосунки між Ембер і Джонні трохи більше року і припинилися за ініціативою міс Херд, яка звинуватила актора у побитті та продемонструвала сліди його неадекватної агресивної поведінки у вигляді синців на своєму обличчі.

Тоді Ембер повірив мало хто, спираючись на той факт, що вона – хоч і талановита, проте, досить маловідома акторка, котра, вийшовши заміж за Деппа, виграла джекпот і вже пізніше самотужки ініціювала скандальне розлучення, аби привласнити мільйони з зароблених Джонні грошей та вийти сухою з води. Але міс Херд, котру ніколи не хвилювали статки її більш знаменитого чоловіка, знайшла чудовий спосіб закрити рота тим людям, які увесь цей час вважали Ембер вкрай меркантильною особою.

Після того, як зіркове подружжя дійшло згоди у контексті свого розлучення, акторка, котра по завершенні процесу отримає сім мільйонів доларів, передасть усі вищезазначені кошти – на доброчинність, зосередившись на допомозі хворим дітям та жінкам, котрі, як і сама міс Херд, стали жертвами жорстокого домашнього насилля.

За словами самої Ембер, ця семимільйонна сума є більшої за будь-які пожертви, котрі акторка робила раніше. Міс Херд дуже сподівається, що в такий спосіб зможе допомогти тим людям, котрі на сьогоднішній день є найменше захищеними.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео