Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Одна з головних акторок «Американської історії жахів» може стати останньою подругою Оушена

Одна з головних акторок «Американської історії жахів» може стати останньою подругою Оушена
54313 ПЕРЕГЛЯДІВ

41-річна Сара Полсон - шестиразова номінантка на американську телевізійну премію «Еммі» та дворазова номінантка на «Золотий глобус» - веде переговори з творцями жіночої версії «Одинадцяти друзів Оушена» щодо своєї участі у ній. Варто зазначити, що на сьогоднішній день широкому загалові відомі імена тільки семі учасниць майбутньої стрічки, серед яких – Енн Хетеуей, Сандра Баллок, Ріанна, Хелена Бонем Картер та Кейт Бланшетт. Тому наразі питання щодо затвердження на роль останньої акторки для зйомок у «Восьми друзях Оушена», спираючись на бажання Сари зіграти у фільмі, залишається відкритим тільки наполовину.

З 2011-го року міс Полсон не припиняє своєї плідної співпраці з талановитим Райаном Мерфі - одним із найоригінальніших сценаристів, продюсерів та режисерів світу. Завдяки Райану та власному талантові перевтілюватися у будь-кого Сара стала невід'ємною частиною культової хорор-антології «Американська історія жахів», продовжуючи зйомки у ньому й сьогодні.

Крім того, акторка приєдналася до ще однієї телевізійної антології містера Мерфі – детективної драми «Американська історія злочинів: Народ проти О. Джея Сімпсона», заснованої на реальних подіях гучного американського судового процесу, у котрому фігурував відомий чорношкірий спортсмен Орентал Джей Сімпсон, підозрюваний у вбивстві власної дружини. Вина О. Джея у суді доведена так і не була.

Цікаво, що цього року міс Полсон може отримати одразу дві премії «Еммі» за свою гру у зазначених вище ТВ-антологіях. Церемонія вручення американських нагород відбудеться вже 18-го вересня поточного року.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео