Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Айза Анохіна народила другу дитину – хлопчика

Айза Анохіна народила другу дитину – хлопчика
216769 ПЕРЕГЛЯДІВ

За тим, як проходить вагітність зірки слідкували тисячі шанувальників за допомогою соціальної мережі Інстаграм. Айза кожного дня викладала фото і ділилася почуттями вагітної жінки. Жодного дня зірка не проводила сидячи вдома і не полишала свою роботу у власній Лабораторії краси AiLab.

 

Вона на вірить у забобони, тому сміливо ділилася фото оголеного живота. Зрештою, дитина народилася здоровою та без будь-яких вад. Айза народжувала у прямому ефірі – журналісти з камерами чекали на неї прямо в пологовому будинку, її пологи транслювалися в режимі онлайн на сайті Life . Увесь час поряд із зіркою був її чоловік – Дмитро. Він – людина непублічна, але заради коханої терпить прискіпливу увагу прихильників та журналістів.

У Айзи це вже друга вагітність. Першому сину Сему зараз шість років. Айза вже викладає у соцмережі фото першого знайомства братів. Загалом, вона досить непогано почуває себе після пологів, активно постить фото свого нового раціону та обіцяє, що скоро прийде у колишню прекрасну форму і постане перед фанатами підтягнутою та доглянутою жінкою з двома дітьми та коханим чоловіком поряд.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео