Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дочка Майкла Джексона помирилася з хворою на рак матір'ю

Дочка Майкла Джексона помирилася з хворою на рак матір'ю
54286 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Колишня дружина покійного Майкла Джексона і мати його двох дітей зараз переживає важкі часи. У липні стало відомо, що у Деббі Роу рак грудей. І нещодавно вона стала проходити курс хіміотерапії.

     Втім, у Деббі є кому її підтримати. Це її рідна дочка Періс Джексон. Пару днів назад Періс поділилася спільним з Деббі знімком, зробленим в лікарняній палаті. «Я борець, тому що вона борець. Я люблю тебе, мамо! »- Підписала дівчина фото, на якому вона обіймає і цілує матір у лису голову.
     Після розлучення Джексона і Роу в 1999 році їх діти, Періс і Прінс, залишилися жити з батьком. А після смерті поп-короля в 2009 році їх виховувала бабуся Кетрін. Деббі тоді отримала право зрідка бачитися зі своїми дітьми.
Але вони все одно були чужими один одному: перша і чи не єдина спільна фотографія Деббі і Періс з часів дитинства дівчинки була зроблена в 2013 році, коли мати і дочка разом вирушили на обід. Але після того, як Деббі був поставлений страшний діагноз, Періс вирішила налагодити відносини з мамою. Дівчина часто її відвідує, і вони переписуються щодня.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео