Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дженніфер Лоуренс зіграє роль американської письменниці

Дженніфер Лоуренс зіграє роль американської письменниці
135619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Здається, 26-річній голлівудській акторці Дженніфер Лоуренс замало одного «Оскару». Цей факт наразі підтверджує отримання талановитою красунею головної ролі у біографічній драмі «Зельда», присвяченій ексцентричній особистості та життю американської письменниці та, за сумісництвом, дружини культового письменника Френсіса Скота Фіцджеральда – Зельди Фіцджеральд.

 

Варто відзначити, що шлюб Зельди та Френсіса Скотта Фіцджеральдів був далеко не безхмарним: у свої найкращі дні творче подружжя розважалося, провокуючи навколо себе постійні скандали та розпочинаючи романтичні відносини з іншими людьми, а от у найгірші літературні знаменитості не припиняли виснажливого письменницького змагання між собою. Хто виграв у цій парадоксальній гонитві, сказати важко: з одного боку, свої найпопулярніші романи Френсіс Скотт написав, спираючись на щоденники власної дружини, а з другого, місіс Фіцджеральд, не витримавши постійного нервового напруження, отримала діагноз «шизофренія» на порозі власного 30-річчя і останні 17 років життя провела у стінах різних психіатричних лікарень Америки.

Режисером байопіку виступить дворазовий лауреат «Оскару» Рон Ховард («Ігри розуму», «Код да Вінчі»), а за сценарій майбутньої стрічки візьметься сценаристка Емма Фрост, відома роботою над телевізійними серіалами «Біла королева» та «Безсоромні».

Цікаво, що наразі у Голлівуді вже знімається одна біографічна стрічка про життя Зельди Фіцджеральд. Засновано фільм на другому романі її чоловіка Френсіса Скотта «Прекрасні та прокляті», а головну роль у байопіку грає ще одна американська красуня – не менш талановита Скарлетт Йоханссон.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео