Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Акторка Кейт Бекінсейл офіційно самотня

Акторка Кейт Бекінсейл офіційно самотня
244154 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після дванадцяти років подружнього життя на розлучення подала ще одна, здавалося б, міцна голлівудська пара. Англійська акторка Кейт Бекінсейл та її чоловік – американський кінорежисер Лен Уайзман – наразі знаходяться на стадії шлюборозлучного процесу. Причина – надзвичайно популярні серед зірок Голлівуду «непримиренні розбіжності». Причому, інформація про те, що Лен та Кейт більше не подружня пара, надійшла до американських ЗМІ саме з боку режисера.

 

Цікаво, що неприємні новини про проблеми у родині Бекінсейл-Уайзман вперше з'явилися ще рік тому. Проте, тоді акторка та режисер змогли віднайти консенсус та врятувати свій шлюб, протримавшись у якості подружжя до кінця жовтня поточного року. Причиною розставання Кейт та Лена прихильники кіноробіт режисера називають таємні стосунки тоді ще місіс Бекінсейл з англійським комедіантом Девідом Уолліамсом, проте, фанати Кейт відкидають цю інформацію, говорячи про містера Уайзмана та його минулорічний роман з 25-річною моделлю Сі Джей Франко як про єдину причину розпаду зіркової пари.

Варто відзначити, що познайомилися Кейт та Лен ще у 2003-му році на зйомках фантастичного екшну «Інший світ». Стрічку, у якій акторка грала головну жіночу роль – могутньої вампірки Селіни – знімав саме американський режисер. І хоча на той час і міс Бекінсейл, і містер Уайзман знаходилися у стосунках, декілька місяців спільної роботи над фільмом зробили свою справу: Кейт та Лен заручилися, а ще через рік – у травні 2004-го – побралися.

Наразі акторка готується до прем'єри чергової частини успішної вампірської франшизи «Інший світ» - «Війни крові» - котра з'явиться у кінопрокаті 6-го січня 2017-го року. Лен Уайзман виступає одним із продюсерів стрічки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео