Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Стала відома точна дата виходу нового сезону серіалу «Ігри престолів»

Новини України: Стала відома точна дата виходу нового сезону серіалу «Ігри престолів»
185300 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нові сезони телевізійного серіалу по традиції починаються у квітні.


Нові сезони телевізійного серіалу по традиції починаються у квітні. П’ятий сезон «Ігор престолів» стартує 12 квітня 2015 року на HBO. Таким чином, власники шоу дотримуються традиції, кожного року випускати весною десять нових епізодів фентезі, знятого за романами Дж. Мартіна. У продовженні повернуться такі герої: Кіт Харінгтон, Пітер Дінклейдж, Ліни Хіді, Наталі Дормер та інші дійові особи.
Телеканал HBO оголосив, коли вийде продовження популярного проекту компанії - «Ігри престолів», чиї рейтинги стрімко ростуть з виходом кожного сезону. У п’ятій частині всесвіт розшириться за рахунок королівства Дорна - батьківщини Оберіна Мартелла. Прем’єра трейлера відбудеться у кінотеатрах у форматі IMAX , де покажуть також останні серії попереднього сезону. До цього конвертації в IMAX не було в ніякому серіалі.
П’ятий сезон заснований на події четвертого тому «Бенкет для воронів» і п’ятої частини - «Танець з драконами». Дії цих двох творів розвивається паралельно. Варто відмітити, що шостий том, що має назву «Вітри зими» ще не опублікований, тобто телесеріал дуже швидко наздоганяє першоджерело.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео