Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Серіали "Імперія", "Готем" та "Бруклін 9-9" продовжили на новий сезон

Новини України: Серіали "Імперія", "Готем" та "Бруклін 9-9" продовжили на новий сезон
158930 ПЕРЕГЛЯДІВ

На днях кабельний канал «Fox» оголосив про продовження трьох ранніх серіалів, причому одне із них - дуже раннє.


На днях кабельний канал «Fox» оголосив про продовження трьох ранніх серіалів, причому одне із них - дуже раннє. Як і очікували, "Gotham" продовжений на 2 сезон, а "Brooklyn Nine-Nine" - на 3. Менш очікуваним виявилося продовження драми "Empire" на 2 сезон. Цей крок для глядачів виявився дивним, хоча з рейтингами все в порядку. Але все ж таки незвично для каналу настільки швидко подовжувати шоу, але дуже рідко таке відбувається. І коли справа стосується саме «Fox», який славиться здатністю закривати першокласні серіали, ніхто вже не дивується.
Прем’єрний епізод серіалу "Імперія" показав найвищі рейтинги серед аудиторії 18-49 років. Рейтинги другого епізоду стали ще кращими - що є великою рідкістю, особливо після проривного дебюту першої частини.
Серіал "Готем" має рейтинг 4,2 демо і майже 11 мільйонів глядачів. Рейтинг "Імперії" склав трохи більше - 5,3 демо, і 11,7 мільйонів глядачів. Рейтинги "Бруклін 9-9" ледве подолав позначку 2,7 демо.
Успіх нових сезонів серіалів є необхідним для кабельного каналу «Fox», який на початку року позбувся більше телешоу, ніж інші канали, порівнюючи з минулим роком. Якщо Fox закриє і ці телесеріали, то показувати не буде що. "Готем" пережив спад після дебюту, але згодом рейтинги знову вирівнялися. "Бруклін" тримається досить стабільно. Варто відзначити, що трьом серіалам дали зелене світло ще при правлінні колишнього шефа Кевіна Рейлі. Відомо, що його звільнили влітку минулого року і тепер він став директором TNT.
Але також є інформація, що в запасі канала «Fox» є ще декілька серіалів, які здатні вистрілити. Це - поліцейська драма "Бекстрем" з харизматичним героєм, інтригуючий ситком "Остання людина на Землі" і трилер "Уейуорд Пайнс".є ще декілька серіалів, які здатні вистрілити. Це - поліцейська драма "Бекстрем" з харизматичним героєм, інтригуючий ситком "Остання людина на Землі" і трилер "Уейуорд Пайнс".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео