Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Розкрито деталі сьомої частини фільму «Зоряні війни»

Новини України: Розкрито деталі сьомої частини фільму «Зоряні війни»
211800 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки фанати «Зоряних війн» чекають продовження космічної саги, яка має відбутися взимку 2015 року, в соціальних мережах активно обговорюють сценарій сьомої частини захоплюючого фільму.


Поки фанати «Зоряних війн» чекають продовження космічної саги, яка має відбутися взимку 2015 року, в соціальних мережах активно обговорюють сценарій сьомої частини захоплюючого фільму. Раніше студія «Disney» повідомила, що паралельно з основною історією розкриється декілька паралельних. Режисером першого спін-оффу «Зоряних війн» (тобто сюжетного відгалуження), був призначений Гарет Едвардс, який відомий через «Годзіллу» та «Монстрів».
Ранні чутки про продовження стверджували, що новий епізод «Зоряних війн», прем’єра якої відбудеться 16 грудня, розповість про Боба Фетті або Хані Соло. Але джерело «Latino Review» повідомило, що сюжет сконцентрується навколо цих обох персонажів. У VI епізоді класичної кінотрилогії Фетт зі стараннями Хана Соло вилучив сарлак, під час чого він, ніби, помер. Тому враховуючи цей факт, припускають, що в спін-офф мова піде про події, які сталися ще до його смерті. Або виявитися, що він все таки не помер і живий.
Також відомо, що горить бажанням з’явитися в сюжетному відгалуженні і Юен МакГрегор, який зіграв Обі-Вана у першому, другому та третьому епізодах. Але за інформацією, яку надали «MTV News», з актором на даний момент ще ніхто не говорив на рахунок цього. Ймовірно, студія чекає зручного моменту або не пропонуватиме акторові МакГрегору цю роль. За словами самого актора, він не може припустити, куди може завести фантазія сценаристів і як взагалі можна пов’язати з новим світом його персонажа.
Згідно з інформацією «Makingstarwars», зйомки першого сюжетного відгалуження почнуться в Мексиці на майданчику, де вже знімалися сцени фільму «Зоряні війни». Подейкують, що для сьомої частини студія запланувала більше натурних зйомок, ніж було у попередніх епізодах.
Що ж стосується головної історії, то кінокомпанія «Disney» обіцяє ще три повноцінних частин фільму. По їх інформації, «Пробудження сили» знята і тепер знаходиться на стадії обробки, а дві інших знімуть пізніше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео