Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пол Маккартні співатиме з Джонні Деппом

Пол Маккартні співатиме з Джонні Деппом
106167 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пол Маккартні приєднається до рок-гурту, який заснували актор Джонні Депп, співак Еліс Купер та гітарист Aerosmith Джо Перрі


Пол Маккартні приєднається до рок-гурту, який заснували актор Джонні Депп, співак Еліс Купер та гітарист Aerosmith Джо Перрі. Гурт має назву Holliwood Vampires. Маккартні долучився до нового колективу останнім.
Гурт, заснований Деппом, Купером та Перрі, названий так на честь друзів, які відпочивали разом у 70-ті роки у Лос-Анджелесі. Раніше до цієї компанії входили, крім Еліса Купера, Джон Леннон, Мікі Доленз і Кіт Мун.
У вересні 2015 року Holliwood Vampires виступатимуть у Ріо-де-Жанейро на рок-фестивалі. Згодом учасники гурту планують випустити повноцінний альбом та поїхати у невеличке турне. Щоправда, прихильники Джонні Деппа не розуміють, яким чином він поєднуватиме акторську кар’єру з музикою, оскільки актор заявив, що заради гурту не збирається залишати кіно.
Пол Маккартні з часів розпаду Beatles майже не припиняв музичну діяльність, багато виступав сольно, однак кілька разів намагався створити новий рок-гурт, а також виступав на одній сцені з найвідомішими музикантами світу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео